2013. augusztus 18., vasárnap

Új történet a láthatáron

Új történetbe kezdtem bele néhány hete. Most gondolom megosztom veletek is a bevezetőt, mert kíváncsi vagyok, hogy el elnyeri-e a tetszéseteket. Blogot nem tervezek neki, azonban ha sokaknak tetszik, akkor csinálok neki külön oldal részt és oda teszem fel a részeket. Itt most a bevezetőt találjátok és ha megéri, akkor lehet blog is készül majd róla. Majd meglátom.
Amit fontos tudni, hogy ez sem egy sablon történet, nem egy lányról fog szólni, aki beleszeret valamelyikükbe. A bevezető sok mindent elárul.
A címe: A szemétláda csapat.

A történet Milánóban játszódik a Milan csapatánál. A középpontban három fiú áll, Louis, Harry és Niall, akik Angliában élnek. Louis a Doncaster Rovers csapatában focizik, ami az angol másodosztályban szerepel. Eddig az ifiben nyomta, de 2012 nyarán felkerült a felnőtt csapatba, ami nagy lelkesedést váltott ki belőle. A legjobb barátai Harry és Niall, akik mindenben mellette állnak. A barátnőjével, Eleanorral él.
Egyik nap ajánlatot kap az olasz AC Milan csapatától, amit bőven át kell gondolnia. A két csapat megegyezett egymással, most már csak rajta áll a döntés.

Végül belemegy és barátnőjével Milánóba költöznek, sajnos egyenlőre a barátait ott kellett hagynia, de később ők is követik őt. Azonban az olasz csapatban nem úgy viszonyulnak hozzá az emberek, amire ő számított, ugyanis nem sokkal később a legigazolása után kiszivárog róla egy furcsa kép, amit sokan nem néznek jó szemmel. Vajon mi ez a kép? Mitől indul el a lavina? Niall és Harry hogyan viszonyulnak hozzá ezek után? Na és Eleanor? A történetben mindenre választ fogtok kapni, csak egy kis türelem.


3 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik a bevezető! Remélem csinálsz belőle egy blogot! És ha igen én már nagyon várom!:D

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  Most tévedtem az oldaladra, ez az első bejegyzés, amit olvasok, nekem tetszene a történet a bevezető alapján : )

  Petra : )

  VálaszTörlés
 3. Köszi mindenkinek, létrehozom a blogot, még ha nem is nagy az érdeklődés

  VálaszTörlés