2013. december 8., vasárnap

Prológus

Meghoztam a prológust, remélem elnyeri majd a tetszéseteket. Ha igen, iratkozzatok fel és hagyjatok magatok után nyomot. 

Nem sokára beköszönt a december, de még az első hó nem esett le, de majd annak is eljön az ideje. Tehát ez már azt jelenti, hogy elérkezett az a nap, amikor díszbe borulnak a házak a városban és az első gyertya is meggyullad az adventi koszorún, majd innentől kezdve minden vasárnap egyre többet, amíg el nem érkeznek a negyedikhez. Azonban az utolsót december 22-én gyújtják meg, majd két nap múlva szenteste, három és négy nap múlva karácsony.
Így ment ez Doncaster városában is, itt élt Louis Tomlinson az édesanyjával kettesben. Aki azt hiszi ennyiből áll a család, az hatalmasat téved, ugyanis régen elég sok tagú volt. A történet csak annyi, hogy Louis anyja, Johanna, becenevén Jay nem olyan rég elvált volt férjétől, Mark Tomlinsontól, tőle volt négy lánya, akik most az apjuknál vannak. Még érdemes azt is tudni, hogy Louis eredetileg nem Mark fia, ő egy másik férfitól van. Johanna 18 évesen szülte őt. Mark eltiltotta a lányokat az anyjuktól, szerinte rossz hatással van rájuk, így szerencsétlen asszonynak egyedül csak a fia maradt. 

Ám egyik reggel Louis arra ébred, hogy anyukája nincs sehol, de a cuccai megvannak, először arra gondol, hogy elment bevásárolni, azonban furcsa volt neki nagyon, hogy nem szólt, pedig mindig mindent megbeszélnek egymással. Várt, hátha közben hazajött, de semmi, ezzel ment el a napja, az aggódással. Délutánra már kétségbe volt esve, a telefonja is itt volt, tehát felhívni sem tudná. Várakozott ameddig csak lehetett, ám ez mind hiába való volt, elsírta magát. Később, amikor bement a szobájába, érdekes módon az ablak nyitva volt és át volt hűlve az egész helyiség. Biztosan tudta, hogy reggel, amikor felkelt, nem nyitotta ki, azóta nem járt itt és senki sem jöhetett be a házba. Kívülről meg ugyan ki tudná kinyitni, egyrészt az emeleten van, másrészt ott nincs kilincs. Mindenesetre ez nagyon furcsa. Talált a földön egy papírdarabot, széthajtotta és egy üzenet állt benne nyomtatott betűkkel: "Édesanyádat az éjszaka elrabolták, ha mindenáron meg szeretnéd menteni az életét, keresd fel az Ír manót, csak ő tud rajtad segíteni! Ennél többet nem mondhatok most! Ha elindulsz, akkor segíteni fogok neked megtalálni, csak figyeld az üzeneteimet" 
Eltette a papírt, úgy érezte, hogy ez egy égi jel és hallgatnia kell rá. De vajon ki az Ír manó? Most el kell mennie Írországba? Na, mindegy, lényeg, hogy most össze kell pakolnia, mert holnap elindul valamerre, miközben várni fog a különös üzenetre.

Reggel így is tett, eltette a lakás kulcsot és ment, ameddig meg nem jelent ismét az útmutatás, azonban erre órákat kellett várnia, már úgy volt vele, hogy feladja, de végül nem tette. Hirtelen a lába elé repült egy papír, amit ismételten széthajtott: "Niall Horant keresd, ő tudja hol van az Ír manó! Mullingarben lakik, Írországban" 
Tehát akkor irány Írország, valahogy érezte, hogy oda kell mennie, sőt már egyértelmű volt. Tehát aki elrabolta az anyukáját, az odavitte. 

4 megjegyzés:

  1. Jó lett szerintem izgalmas, várom már az 1.részt:)

    VálaszTörlés
  2. Tetszik, izgalmasnak ígérkezik! Siess az 1.résszel!!! :)

    VálaszTörlés
  3. *-* I love your blogs <3<3<3<3<3<3<3

    VálaszTörlés