2013. július 16., kedd

A szereplők

Niall Horan (1993. szeptember 13.)


Írországból Londonba költözik az anyjához, azonban a mostohaapjával és mostohatestvérével nagyon nem jön ki, ezért szinte mindig feszültség van a házban. A suli se úgy sikerül neki, mint várta volna, ugyanis nem tud beilleszkedni és a társai is rászállnak.


David
Ő Niall mostohaapja és Emma édesapja. Azon van, hogy tönkretegye Niall életét. Majd úgy tesz, mintha kibékülne vele, de hátsó szándékai vannak. Mindenáron rosszat akar a fiúnak. Ezt Maura észreveszi és egyre többet veszekednek.Emma (1996. július 28.)
Niall mostohatesója, rendkívüli rossz a kapcsolatuk, folytonos veszekedések jellemzik. Ráadásul Emma célja az, hogy kitegye Niallt a házból. Az apjával szövetkezik.Maura Gallagher
Niall édesanyja. Eleinte mikor Emma és Niall veszekednek, mindig a lány mellé áll, de hamar rá kell jönnie, hogy Emma egy kígyó és, hogy milyen hülye volt, hogy nem a saját fia mellé állt. Erre csak akkor jön rá, amikor Niall napokra eltűnik.Perrie Edwards (1993. július 10.)
Niall osztálytársa. Az első nap egymás mellett ülnek, Niall belé is szeret, de a második nap meg kell tudnia, hogy szintén egy osztálytársa a pasija, aki hiányzott az első nap. Perrie felajánlja neki a barátságát és látszólag akkor is annak vallja magát, amikor a többiek rászállnak. Azonban ez a lány egy kígyó, erre majd Niall is rá fog jönni, csak sajnos későn.Una Healy (1981. október 10.)
Egy 30-as ír nő, akivel Niall Londonban találkozik. A fiú úgy érzi, hogy a nő az egyetlen, aki megérti őt, így lassan egymásba is szeretnek. Azonban Maura ellenzi ezt a kapcsolatot, el is tiltja a fiát ettől a nőtől.Luca Antonini (1982. augusztus 4.)
Egy olasz focista, aki a Milanban játszik. Londonba utazik Mániás emberhez, így Niall szomszédja lesz. Nem túl jó a kapcsolatuk, mert beleszeret Una-val, így vetélytársak lesznek, de tisztában van vele, hogy a kora miatt ő illik jobban a nőhöz.


Mániás ember (1976. május 29.)
Niall szomszédja. Hülye hóbortjai vannak és Antonini jó barátja. Valójában olasz származású, de angolnak vallja magát, de ezt is csak az olasz barátjai tudják, az angolok semmit sem sejtenek.

Andrea Ranocchia (1988. február 16.)
Szintén egy olasz focista és jól ismeri Antoninit. Tudja, hogy valójában milyen. Davidék Olaszországba mennek nyaralni, így ott találkoznak vele. Emma szerelmes lesz belé, de ő nem mutat érdeklődést a lány iránt. Később ő is Londonba megy és a Mániás embernél lakik.


John (1993.november 10.)
Niall osztálytársa és egyben Perrie pasija. Mivel észreveszi, hogy Niall érdeklődik a barátnője iránt, féltékeny lesz és megpróbálja a lányt távol tartani tőle.


Bobby Horan
Niall édesapja. Eleinte vele él Írországba, majd váratlanül Amerikába kell utaznia, így Niallt Londonba küldi az anyjához. Néha-néha felbukkan a történetben.Jessica (1996. október 5.)
Emma legjobb barátnője, mindenben támogatja őt, illetve mindenben segít neki, de egy nap nem értenek egyet.


Anne (1995. május 8.)
Niall exe még Írországból, a nyári szünetben meg is látogatják egymást, mert megbeszélték, hogy barátok maradnak, azonban a nagy találkozás nem úgy sikerül, ahogy eltervezték.


Emmelie de Forest (1993. február 28.)
Niall legjobb barátja lesz, egy suliba járnak, de Emmelie eggyel feljebb jár, mint Niall. Ő egy dán lány, azonban nem elégszik meg a barátsággal, idővel többet szeretne majd tőle. Amúgy egy egyszerű átlagos lány, aki egyszerűen öltözködik és nem szereti a bulikat.


Safura Alizadeh (1992. szeptember 20.)
Emmelie legjobb barátnője és osztálytársak is. Ő egy azerbajdzsáni lány, ő is jóban lesz Niallal, de mégsem kerülnek olyan közel egymáshoz. Emmelie ellentéte, cicababásan öltözködik és imád bulizni. Később összejön Ranocchiával, de a kapcsolatuk nem akadálymentes. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése